發新話題

11-12/5(日一)花瓶扒頭營

不過, 我昨日走果時, 在石上的凳不見了.

咁太可惜lu

引用:
原帖由 衰人 於 2008-5-13 08:57 PM 發表
不過, 我昨日走果時, 在石上的凳不見了.
你走果條路唔會見到張櫈固wor...

見大S咁想睇火星既DIY浮水衣...好...

附件

2008-5-13 09:23 PM, 下載次數: 1165 , 閱讀權限: 20

超強火星人...

2008-5-13 09:23 PM, 下載次數: 1499 , 閱讀權限: 20

慘被龜殺...

>>> 你走果條路唔會見到張櫈固wor...

我地落北坑前一段路, 望過去花瓶石, 已經無左張凳.

我都有望...但果段距離太遠...應該係肉眼望唔到張櫈啫...

行程地圖

附件

2008-5-13 10:05 PM

引用:
原帖由 留長 於 2008-5-13 09:23 PM 發表

你走果條路唔會見到張櫈固wor...

見大S咁想睇火星既DIY浮水衣...好...
睇唔到相.....
仲有今個禮拜5係咪綑白馬咀或南灣? 唔見你出活動帖既..
今個夏季, 主攻泳綑同探島!

張相set咗權限20...^^所以你睇唔到...
星期5我跟鷹傑玩...你有興趣可以去香港行山網留言...^^

第一晚冇去睇到...竟然第2晚可以睇返...><

附件

2008-5-14 12:09 AM

引用:
原帖由 留長 於 2008-5-13 11:41 PM 發表
張相set咗權限20...^^所以你睇唔到...
星期5我跟鷹傑玩...你有興趣可以去香港行山網留言...^^
chur........... ><
今個夏季, 主攻泳綑同探島!

發新話題