發新話題

1/5...深篤企人淡水蛇灣糧船坑

1/5...深篤企人淡水蛇灣糧船坑

51海線下水禮...行程...創興...深篤小坑落深篤船墳...企人石海岸乾綑...淡水灣上淡水左坑...落淡水坑嘆風呂潭...大蛇灣...蠄蟧灣...泳綑蛇灣角返北丫...上糧船坑接山路出萬宜路走人...呼...爽呀...

點解會咁靚...
萬宜水庫...

路線精華...
深篤船墳...

企人石海岸...

淡水坑風呂潭...

大蛇灣...

蠄蟧灣...

蛇灣角...

北丫...

糧船坑

咁靚既
大家都係用同一款機
我就唔信我部機裡面冇D咁靚既相

係呀...pan記w系...真係絕世靚機...手動16:9會帶出靚相既味道...

仲有輕易連還快拍...

出發...

附件

2008-5-2 06:56 PM

好浪漫...

2008-5-2 06:56 PM

山坳直落深篤小坑...

深篤小坑...唔錯...開揚易行...

附件

2008-5-2 07:06 PM

呢到既澗竟然有編號...

小坑峽流...

直向深篤...

2008-5-2 07:08 PM

小潭小瀑...

開闊既澗位...

下源...

好快去到深篤...

回復 #4 留長 的帖子

原來泳綑係咁好玩 好玩過係泳池度游多多聲
今個夏季, 主攻泳綑同探島!

冇錯...泳綑充滿奇趣...有時驚險刺激...岩岸又壯觀感人...不過一定要好小心謹慎...如果唔係隨時會跌相機...

+上尋日水清浪靜就更加好玩...

特別推介...呢條線...有機會一定要去...賣廣告...
http://hk.geocities.com/outdoor812/FaShan.htm

落完深篤坑...正當我整理船墳既相既時候...我發覺呢到好適合用16:9黎睇...

而且一定係大機影相既好地方...深篤船墳...真係好靚呀...

入船墳...

船墳一景...

飲水定驚...

岸邊小船屍...

小艇好靚...

步步皆景...

探船...

外艇...一樣已死...

一地電腦...

最正既一艘...

腐朽既船身...好有藝術味...

吸引咗鐘意腐爛既人入去...^^

爛船3斤釘...

墮海...

都係墮海...

引用:
原帖由 留長 於 2008-5-2 20:41 發表

..................
特別推介...呢條線...有機會一定要去...賣廣告...  ...特別推介...呢條線...有機會一定要去...賣廣告...
http://hk.geocities.com/outdoor812/FaShan.htm
呢條線 ................I can repeat ga....................

發新話題