標題: 25/01/2015紫潭群澗 [打印本頁]

作者: Diaz    時間: 2015-1-25 21:28     標題: 25/01/2015紫潭群澗

好正, 好玩, 好閒遊!

去片!

[youtube]SoQ55VE_ipU[/youtube]
作者: 不速之客Leo    時間: 2015-1-25 23:27

輕鬆展過

[youtube]Buuoznm5TzY[/youtube]
作者: thelittlestar    時間: 2015-1-26 20:12

https://www.facebook.com/media/s ... 92851946&type=3
作者: 留長    時間: 2015-1-26 22:55

當年阿成佢地都係爬右邊上...

作者: 肥Pe    時間: 2015-1-27 11:41

QUOTE:
原帖由 留長 於 2015-1-26 22:55 發表
當年阿成佢地都係爬右邊上...

1. 老C當年都係爬右邊上
2. 真的唔記得當年係唔係同阿成一同去玩呢度 ;  如果唔係,咁老C就係自已一個去

作者: 留長    時間: 2015-1-27 12:57

佢既相冇你...

你個人太危險了...
作者: 不速之客Leo    時間: 2015-1-27 13:56

識爬一定爬右邊
作者: 肥Pe    時間: 2015-1-27 15:01

QUOTE:
原帖由 留長 於 2015-1-27 12:57 發表
佢既相冇你...

你個人太危險了...

咁我有印象....因為臨上呢个位 ,我打過一个電話 (* 應該係call 留長 or Ling to confirm 係咪果度上,一條友...有d淆, confirm 後可勇往直前 <- 即係焗上 XD )。
作者: 肥Pe    時間: 2015-1-27 15:04

QUOTE:
原帖由 不速之客Leo 於 2015-1-27 13:56 發表
識爬一定爬右邊

一定爬右邊 <-- 咁 Leo 你會喪失及浪費了一個被困+淆的機會了
作者: Diaz    時間: 2015-1-27 15:37     標題: 回復 #9 肥Pe 的帖子

老師幾時復出教下學生呀?
作者: 不速之客Leo    時間: 2015-1-27 17:21

起步~

大S同狗傾計

高級新手灶N拿

EC 都好耐無行

玩水

chok                                                                                                                                                                                           特技話chok 石好舒服

EC 熱身完畢                                                                                                                                                                                   大S 上身喇

都係嗰句

神奇女俠

青蛙跳

青蛙又跳

作者: 不速之客Leo    時間: 2015-1-27 17:48

落澗喇

頭段要爆入去

開揚位大休

呢個位大休完, 云師兄落到一半被困... 要人救, 當大家以為個位係好險... 點知灶N拿 行埋去一睇 就大大聲爆一句 " Cher ~ 一級級嘅... " 自此之後云師兄頭也不回地變左粒塵漂到遠遠處......

云師兄被串的危險位

當時大S 只顧講電話

特技依舊特技

作者: 不速之客Leo    時間: 2015-1-27 18:15

7號澗

呢個位, 開頭見云師兄行山路落左去就叫佢幫手睇位, 點知佢話呢度落唔到, 嗰度都落唔到, 行山路啦... 點知, 大量靚靚手腳位...

云師兄獨自漂到遠遠困, 亦逃避唔到被困嘅命運, 見到佢keep 住同一個姿勢幾分鐘......                                                                                          同 灶N拿 講完之後... 十分差意地 " 呢度??? "

大S 都唔明點佢解會被困呢度...

留長被困

作者: 留長    時間: 2015-1-29 12:58

被困連環圖...好睇好睇...
作者: 阿雲    時間: 2015-1-29 21:27

我無技術又想玩,咪慢慢來囉。我唯一宗旨只係唔好煩倒人。所以無把握我情願慢慢搵位。
作者: 留長    時間: 2015-1-29 22:05

你唔使理D野獸...玩得安全最緊要....
作者: 留長    時間: 2015-1-29 22:39

post 幾張...睇LINK...
https://picasaweb.google.com/111501684571492410221/150125#

今日兩個新人...原來...一早識阿聲...

開波先上11.3...

行得鬼咁快..

落紫潭6...

6,7號澗底大瀑峽一個

上7號..

好好玩...

作者: 阿寶    時間: 2015-2-1 00:45

相簿:https://picasaweb.google.com/103598097904613771924/2015012511367911
作者: 不速之客Leo    時間: 2015-2-1 03:06

你真係唔駛理啲賤獸, 出黎爬最緊要帶走所有垃圾, 爬唔爬無所謂~
被困係野獸進化嘅必經階段,

作者: Diaz    時間: 2015-2-2 10:33

FACEBOOK又貼唔到相, 又未有時間UPLOAD, 所以今次偷懶, 睇住FACEBOOK先,
https://www.facebook.com/sodiazm ... 44178592&type=3

全日最型! by 灶N娜!

雲師兄, 你唔好理d野獸, 佢地一向都痴痴地線!

不過你跑澗都好快! 追到我死死下!

當時我又係咁比另一隻野獸係後面追, 場面好兇狠! 下次要CALL漁記捉左佢先!
作者: coffeessss    時間: 2015-3-9 22:25

好玩喎, 唔知我幾時先可以, 我級數太低

推薦連結:
lapo尊貴美容
lapo尊貴美容
lapo尊貴美容

作者: Diaz    時間: 2015-3-10 11:36

QUOTE:
原帖由 coffeessss 於 2015-3-9 22:25 發表
好玩喎, 唔知我幾時先可以, 我級數太低

好多新手活動,幾時都得
作者: wilsonho    時間: 2015-3-10 13:59

我地都好低級咖咋,有d人連鞋既裝備都冇就去行山
作者: Setsuna    時間: 2015-3-10 19:36

可是很多時你們歡迎新手參與的活動的內容都不太新手...
作者: Diaz    時間: 2015-3-10 20:22

都未必係既,閣下係高手,所以觀點與角度不同,多多包涵。
作者: 留長    時間: 2015-3-10 22:27

新手...果然係一個問題...

歡迎光臨 越野雄心討論區 (http://www.wildconqueror.com/forum/) Powered by Discuz! 5.5.0